fbpx

Semedos situation: Forlæng eller bliv solgt

Anders Lang Jensen - 30.03.20

© Getty Images
// Semedo

Ledelsen i Barca har store transferplaner, hvilket klubben ikke kan finansiere uden spillersalg. Derfor kigges der på hvilke spillere, som kan blive solgt, så indtægterne kan geninvesteres i nye profilerede spillere.

Et af disse navne er portugisiske Nelson Semedo. Den tidligere Benfica-højreback har i sin tid på Camp Nou ikke formået endegyldigt at slå Sergi Roberto af som førstevalg på højreback. Derfor overvejer klubben sine muligheder for potentielt at sælge Semedo til en attraktiv transfersum.

Portugiserens kontrakt med Barca udløber i sommeren 2022. Det betyder, at et salg kan komme på dagsordenen allerede til sommer, hvis Semedo-lejren ikke vil underskrive en forlængelse. Netop det forventes Semedo og hans agent Jorge Mendes ikke at skynde sig med. Spilletiden i Barca er ikke, hvad de havde håbet på.

Ifølge avisen Sport kan kontraktudløbet, og en afvisning af en forlængelse, få Barca til at lytte til tilbud, som måtte lande i indbakken på Semedo. Interessen skulle være tilstede, og som erstatning kan Barca hente brasilianske Emerson ind før tid fra lejeaftalen med Real Betis. På den måde kan klubben tjene en del millioner, som kan geninvesteres i offensive profiler, der rygtes til Barca i sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.