fbpx

Sarabia: 'Man skal ikke begå samme fejl to gange'

FCBARCELONA.DK - 20.03.20

© Getty Images
// Sarabia

Barcas assistenttræner Eder Sarabia blev for nylig kritiseret for sine meget vulgære og grove tilråb fra bænken under kampene. Først nu kommentere han situationen og her erkender han, at det ikke må gentage sig.

'Det er noget man skal lære af og man skal ikke begå samme fejl to gange. Man skal lære af det, men uden at stoppe med at være sig selv. Jeg er meget passioneret og er kommet hertil, fordi jeg er som jeg er' udtaler han i en snak med Barca TV.

Trods kritikken, har Sarabia ikke fortrudt at følge Quique Setién til Barca. 'Jeg føler mig utrolig heldig, at jeg hver dag kan være sammen Leo, Gerard eller Antoine. Jeg har sagt til mine kollegaer, at hvis jeg en dag brokker mig over noget, så skal de give mig en flad' siger han videre.

Lige nu sidder Eder Sarabia derhjemme på grund af Corona-krisen og det ærger ham. 'Det er virkelig en forfærdelig periode vi oplever. Vi er ikke vant til at sidde i sofaen, men vi skal udnytte tiden. Når vi kommer tilbage har vi nogle videoer med konkrete ting, som holdet skal forbedre og udvikle' afslutter han.

.:FORSIDE:.