fbpx
Annonce

Salihamidzic: 'Vi skal et gear op for at slå Barca'

Allan Stefan - 13.09.22

// Champions League

Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har forud for den uhyre vigtige Champions League-kamp i aften, kommenteret på Bayerns aktuelle form, hvor sydtyskerne kommer fra en stribe uafgjorte kampe. 

Bayern München spiller ikke op til deres fulde potentiale, og for første gang i lang tid oplever de tyske giganter modgang på de hjemlige breddegrader. Derfor har Salihamidzic kommet med en opsang til mandskabet og konstateret, at der skal markante forbedringer til før de vil være i stand til at slå Barca, der i denne sæson har oplevet stor medgang, og har spillet en forfriskende omgang fodbold.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var i mixed-zone at tyskernes sportsdirektør kom med følgende kommentar til midtuge-kampen mod Barca. ‘Vi skal et eller to gear op måske tre faktisk, vi skal spille meget bedre mod Barca, end vi gør i øjeblikket’, nævnte han overfor den catalanske avis Sport. ‘Barca har spillere med et virkelig højt topniveau, og med Lewandowski ved roret, vil de udnytte enhver fejl vi måtte begå. Derfor skal vi bringe vores ypperste til disse kampe’, konstaterede Bayerns sportsdirektør.

Dernæst blev bosniske Salihamidzic spurgt ind til netop Lewandowski, og hvilken indflydelse hans tilbagevenden på Allianz Arena vil have. Her svarede han på linje med Bayerns præsident Herbert Hainer, og ønsker at Lewandowski modtages med respekt og at det derudover ikke må fylde for meget i løbet af kampen. ‘Vi tror ikke, at Roberts tilbagevenden vil blive en distraktion. Det ønsker vi os ikke’.

Afslutningsvis valgte Salihamidzic at rose den kliniske polak og hans evner foran målet. ‘Vi har set hvilke kvaliteter han besidder gennem de 8 år, han tilbragte hos os. Gennem de sidste uger i Barca, har han bare vedligeholdt det niveau, vi ved han besidder. Derfor skal vi være klar fra første fløjt, og ikke begå fejl fordi vi ved, at Lewandowski udnytter enhver mulighed' afsluttede Salihamidzic.

Om Nagelsmanns trupper formår at tage den et gear eller to op, vil vise sig i aften, når Barca gæster sydtyskerne klokken 21.00 på Allianz Arena. Opgøret kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.