Sådan gik det Barcas spillere i landskampene

FCBARCELONA.DK - 08.09.23

// Frenkie de Jong // Robert Lewandowski // Jules Koundé

Flere af Barcas spillere var i aktion i går aftes for deres respektive landshold, i de første opgør i den aktuelle landskampspause. Blandt dem Lewandowski, der nettede to gange for Polen i en sejr over Færøerne.

Tre Barca-spillere kom i aktion i går aftes, da deres respektive landshold tog hul på de første kampe i landskampspausen. Sådan her gik det dem:

Robert Lewandowski:
Polen havde mere end svært ved at få hul på bylden mod upåagtede Færørne, der længe holdt stand og havde kurs mod et sensationelt point. Det lavede Lewandowski dog om på, da han omsatte et straffespark et kvarter før tid til en polsk 1-0 føring. 10 minutter senere var Barca-angriberen på pletten igen med en 2-0 scoring og det blev også kampens resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frenkie de Jong:
Som ventet var De Jong med fra start i Hollands hjemmekamp mod Grækenland. Her spillede han en god kamp på den hollandske midtbane og havde en stor andel i, at Holland førte 3-0 ved pausen, hvilket også blev kampens resultat. Et kvarter før tid valgte landstræner Ronald Koeman at spare De Jong for yderligere anstrengelser.

Jules Koundé:
Den franske landstræner havde Koundé med fra start i hjemmekampen mod Irland. Akkurat som man så tit har set det i Barca, blev Koundé placeret som højre back. Her ydede han en solid indsats gennem 89 minutter i den franske 2-0 sejr.

Andreas Christensen blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter i Danmarks kamp mod San Marino, hvor det blev til en sikker sejr på 4-0 til det danske hold.