fbpx
Annonce

Sådan går det Barcas syv udlånte spillere

Simon Arun Vrábel - 19.09.22

Et hektisk sommervindue er netop sluttet og ligaerne rundt omkring i Europa holder nu sæsonens første landsholdspause. Det benytter vi til et kig på hvordan Barcas syv udlånte spiller er kommet fra start på sæsonen.

Efter et hektisk sommervindue med masser af aktivitet i Barca er der nu faldet lidt ro på tingene og fokus har i de seneste uger været på de sportslige resultater på banen. Nu holder de europæiske ligaer dog en pause for at gøre plads til Nations League og i den forbindelse tager vi et kig på hvordan de syv Barca-spillere som man har udlånt, er kommet fra start i deres respektive klubber.

Der er tale om følgende spillere: Clement Lenglet, Fransisco Trincão, Nico González, Àlex Collado, Samuel Umtiti, Sergiño Dest og Abde Ezzalzouli.

Clément Lenglet
Franskmanden har fået en blandet start i det engelske hvor han kun har optrådt tre gange. Seneste var i englændernes 2-0 sejr over franske Marseille og inden da havde han spillet hele kampen imod Fulham som man vandt 2-1 over. På trods af en sløv start ser Lenglet ud til at genfundet kampformen.

Fransisco Trincão
Portugiseren har strålet af selvtillid og spilleglæde efter at han er vendt retur til sit hjemland og blevet genforenet med sin tidligere træner. Den portugisiske angriber ligner en fisk i vandet i samspillet med sine angrebskollegaer og man kan derfor håbe på, at hans nuværende klub, Sporting benytter den købsoption som er fulgt med lejeopholdet.

Nico González
Den 20-årige galiser søgte til Valencia i jagten på spilletid og det har været en god beslutning. Nico har nemlig fået spilletid i samtlige kampe for Valencia siden sin ankomst og samlet set er det allerede blevet til 191 minutter fordelt på fem kampe. Nico har allerede scoret et mål, samt et selvmål for Valencia, men selvom han endnu ikke fået spillet en hel kamp, får han mere spilletid end han ville i Barca og han gør generelt et godt indhop hver gang at han kommer på banen.

Àlex Collado
Den 23-årige catalaner fik aldrig rigtig spillet sig ind på Barcas førstehold og indtil nu har karrieren i senior-fodbold været rodet. Sidste år blev Collado udlejet til Granada som rykkede ud af La Liga og i år tørner han ud for Elche, som har fået en forfærdelig start på sæsonen. Collado får dog masser af spilletid og med undtagelse af sæsonåbneren, har catalaneren spillet 291 minutter fordelt på de sidste fire kampe. Elche har dog kun scoret to mål i fem kampe, hvor Collado scorede det ene.

Samuel Umtiti
Historien om den franske verdensmester er både lang og deprimerende. Siden ankomsten til Barca har franskmandens knæskade været mere i fokus end hans ellers gode præstationer på banen og derfor har det været opløftende for alle parter, at italienske Lecce er kommet Umtiti – og Barca – til undsætning. Umtiti har endnu ikke fået debut for italienerne men han har været på bænken i samtlige kampe og ingen som ser eller hører Umtiti tale er i tvivl om, at han er opsat på at tilbagebetale den tillid som han er blevet vist.

Sergiño Dest
Den tidligere Ajax-spiller havde som så mange andre en lidt rodet tilværelse i Barca, men nu virker amerikaneren glad og fokuseret i AC Milan. Dest har samlet set spillet 45 minutter fordelt på fire mulige kampe og begge af disse har været i Champions League. Hans indhop har dog været godkendte så meget tyder på, at der er flere minutter i vente for den hurtige højreback. Dest har selv bekræftet at italienerne har en købsoption i kontrakten, som han håber, at de vil udnytte.

Abde Ezzalzouli
Den 20-årige angriber fra Marokko har ligesom Nico fået lov til at skifte til en rivaliserende klub i La Liga for at få spilletid og her faldt hans valg på Osasuna. Indtil nu er det kun blevet til 25 minutter i holdets første fem kampe og det til trods for, at han allerede kan notere sig for en assist. Årsagen er, at Osasuna har overrasket ved at vinde fire ud af holdets første fem kampe, så træner Jagoba Arrasate føler ikke det store behov for at laver yderligere ændringer. Sæsonen er dog lang og intet indikerer på nuværende tidspunkt at Abde ikke får mere spilletid for Osasuna.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


.:FORSIDE:.