fbpx

Ruben Neves venter tålmodigt på Barcas udspil

Simon Arun Vrábel - 11.06.23

// Ruben Neves

Ruben Neves har angiveligt flere forskellige lukrative kontrakttilbud liggende på skrivebordet, men sammen med sin agent, Jorge Mendes, venter han i stedet for tålmodigt på, at Barca kan sende et konkret kontraktudspil.

Den portugisiske defensive midtbanespiller fra Wolverhampton har været sat i forbindelse med Barca i snart en hel sæson, og da portugiseren har kontraktudløb næste sommer, er det nu at englænderen skal sælge ham, hvis de skal have penge for ham. Selvom portugiseren har mange prominente bejlere, så har han angiveligt kun øjne for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har tidligere været rygter i catalansk og engelsk presse om, at Rúben Neves har Barca som sin absolutte topprioritet, og det er da heller ingen hemmelighed, at portugiserens agent, Jorge Mendes, og Barca-præsidenten Joan Laporta har et tæt venskab. Netop derfor skulle Mendes tage Laportas ord for gode vare om, at Barca har i sinde at købe Neves så snart at de økonomiske bump er overkommet, og avisen Sport fortæller, at Neves og Mendes tålmodigt afventer situationen.

Der har tidligere været rygter om, at Barca allerede har tilbudt Neves en konkret kontrakt på fire år, men at parterne ikke kan indgå nogen officiel aftale, før Barcas økonomiske plan er blevet godkendt at La Liga. Planen er imidlertid blevet godkendt, men catalanerne skal som bekendt sælge spillere før de kan købe nye, og det er med stor sandsynlighed den grundlæggende årsag til, at der intet nyt er blevet meldt ud fra hverken Neves eller Barca.

Alt imens Rúben Neves afventer Barca, så skulle der være tikket tilbud ind fra Arsenal, Manchester United og Liverpool, men Neves skulle altså have skubbet dem alle til siden fordi ønsket er, at spille i blaugrana fra næste sæson..:FORSIDE:.