fbpx
Annonce

Ronaldinhos søn deltog i førsteholdets træning

Peter Vyff - 24.03.24

// João Mendes

Ronaldinho er en af de bedste spillere nogensinde til at iføre sig en blaugrana-trøje. Legendens søn, João Mendes, er også at finde hos Barca, hvor han i denne uge har deltaget i førsteholdets træningssamlinger.

Barca hentede sidste år den nu 19-årige João Mendes til Catalonien, hvor hans far er en sand legende. Der er tale om Ronaldinho, der over en periode på fem år hos Barca, udviklede sig til en af de bedste fodboldspillere i historien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har derfor en enorm kærlighed til brasilianeren, og Barca-fans løftede derfor øjenbrynene noget, da man hentede legendens søn til klubben. Stortalentet havde forinden skabt sig et godt navn hos Cruzeiro, og han blev derfor hentet ind som et lovende talent til ungdomsrækkerne.

Kantspilleren har dog endnu ikke gjort det store væsen af sig på U19-holdet, men i denne uge har han dog deltaget i førsteholdets træning. Xavi har ifølge avisen Marca bedt Mendes om at deltage, da størstedelen af de normale seniorspillere er afsted med deres respektive landshold.

Brasilianeren forventes derfor heller ikke at blive en fast del af førsteholdets træninger fremover, da hans mål i første omgang må blive at rykke op på andetholdet, Barca Atlétic. Historien har dog vakt en del opmærksomhed grundet Ronaldinho, men som det ser ud nu, bliver det svært Mendes at træde i hans fars imponerene fodspor.

joaomendes1F

.:FORSIDE:.