fbpx

Ronaldinho nægtet løsladelse mod kaution

FCBARCELONA.DK - 16.03.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Barca-legenden Ronaldinho fortsætter med at sidde varetægtsfængslet i Paraguay og de seneste forlydender er, at en dommer har afvist at løslade ham mod en tilbudt kaution på mere end 10 mio. kroner.

Ronaldinhos advokater kæmper hårdt for at ham ud af det fængsel i Asunsión, hvor han lige nu sidder sammen med sin bror Roberto de Assis, begge ankaget for at være rejst ind i Paraguay med falske pas.

I går anmode advokaterne om løsladelse mod en kaution på 1,6 mio. amerikanske dollars, lidt over 10 mio. kroner. Samtidig dokumenterede de rådighed over en bolig i Asunsión, hvor Ronaldinho ville opholde sig, mens sagen mod ham og hans bror undersøges.

Den tidligere Barca-spiller måtte dog skuffet konstatere, at dommeren afviste anmodningen med argumentationen om, at man frygter at Ronaldinho vil forlade landet. Dermed må brasilianeren fortsætte sit ufrivillige ophold i det lokale fængsel.

En besøgende, den tidligere paraguyanske landsholdssspiller Pipino Cuevas, kunne i går fortælle, at Ronaldinho virkede trist og at opholdet tærer på ham.

Ronaldinho har siddet fængslet i mere end en uge og det uvist hvornår sagen mod ham er undersøgt til bunds, så den kan komme for en dommer.

.:FORSIDE:.