fbpx
Annonce

Ronald Koeman ved ikke om Griezmann bliver

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.07.21

// Antoine Griezmann // Ronald Koeman


I et interview med den catalanske avis Sport blev Ronald Koeman spurgt ind til Antoine Griezmanns fremtid i Barca. Den franske angriber er blevet rygtet væk fra klubben, men Koeman ved ikke om Griezmann bliver på Camp Nou. 

'Jeg kommer til at have de spillere som jeg kommer til at have. Hvis nogle spillere forlader os, så må vi acceptere det, men det er noget som klubben må tage sig af. Vi må se hvem der bliver og hvem der forlader os, men det er klart, at prioriteten over dem alle er, at Messi bliver' sagde Koeman først.

Herefter kom han nærmere ind på Griezmann. 'For mig er Griezmann meget vigtig. Han har været et rigtig godt køb for Barca og han har vist sine kvaliteter. Han har præsteret meget godt og han er en meget god spiller' kom det fra ham inden han tilføjede:

'Jeg må samtidig understrege, at jeg ved ikke hvilke beslutninger der komme til at blive truffet i sidste ende (vedrørende Griezmann, red.), fordi det mest vigtige er, at Leo Messi bliver her hos os' afsluttede han.

Ifølge den catalanske avis Sport er Barca klar til at sælge Griezmann for at reducere lønomkostningerne i truppen og for at sikre Messis forlængelse, men angriberens intention er at blive i det catalanske. Det stemmer godt overens med tidligere meldinger og med Griezmanns seneste udtalelser.

.:FORSIDE:.