fbpx
Annonce

Romano: Memphis sælges til Atlético for 3 mio. euro

Anders Lang Jensen - 18.01.23

// Memphis Depay

Der har været skrevet rigtig meget om Memphis Depay den seneste tid, og hollænderen har været rygtet væk denne vinter. Nu erfarer Fabrizio Romano, at Barca er enige med Atlético Madrid om en transfer for 3 mio. euro.

Barca og Atlético Madrid har drøftet forskellige muligheder for en potentiel byttehandel, der involverede Memphis Depay, men parterne har ikke været enige om spillere og økonomien. Det betyder dog ikke, at Memphis Depay ikke forlader Camp Nou i dette transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er Barca og Atlético Madrid enige om en transfer, der sender Memphis Depay til Madrid for et beløb tæt på 3 millioner euro. Dermed er det et spørgsmål om kort tid, før handlen bliver bekræftet, meldes det.

Der bliver altså tale om en reel transfer, hvor Barca indkasserer en mindre transfersum, mens man sparer angriberens lønpakke et halvt år før tid. Desuden kan Memphis Depay se frem til mere spilletid i Atlético Madrid, hvor han efter sigende skriver under på en kontrakt frem til 2025.

memphis17

.:FORSIDE:.