fbpx
Annonce

Medie: Marcos Alonso skifter til Atlético til sommer

Peter Vyff - 02.04.24

// Marcos Alonso

Marcos Alonso er aldrig blevet den succes hos Barca som Xavi og ledelsen i sin tid troede på. Spanieren ser derfor ud til at forlade Catalonien til sommer, og der er nu allerede tale om et skifte til Atlético Madrid.

Barca hentede for snart to år siden Marcos Alonso hos Chelsea på en fri transfer. Catalanerne så det som det perfekte skifte for at få mere dybde i spillertruppen og forstærke konkurrencen på venstre back, hvor Jordi Alba i knap et årti havde været det klare førstevalg.

De færreste kunne dog have forudset Alejandro Baldes store gennembrud, der betød at de aldrende Alba og Alonso som oftest sad på bænken. Sidenhen er Alba skiftet til Inter Miami, og alt tyder nu på at også den 33-årige Alonso snart er fortid hos Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det fortæller transferjournalisten Fabrizio Romano, der også tilføjer, at det er en gensidig beslutning, og at der fortsat hersker en god stemning imellem parterne. Barca har dog ikke længere brug for spanieren, der ikke har spillet meget i denne sæson, hvilket til dels skyldes en længerevarende rygskade.

Alonso har dog heller ikke fået spilletid efter hans klarmelding, og eftersom han har kontraktudløb til sommer, har parterne valgt at sige tak for denne gang. Den tidligere Chelsea-spiller forventes at blive erstattet af Álex Valle, der er udlejet til Levante i denne sæson.

Alonso skal dermed til at finde sig en ny arbejdsgiver, og ifølge radiostationen Cadena SER tyder meget på, at han skifter til Atlético Madrid.

Madrilenerne er i noget tid blevet sat i forbindelse med den rutinerede back, der også har kvaliteterne til at spille i midterforsvaret. Spanieren betragtes derfor som en god erstatning for Mario Hermoso, som muligvis forlader Atlético til sommer.

alonso20F

.:FORSIDE:.