fbpx
Annonce

Romano: Barca stadig med i kampen om Roony Bardghji

Peter Vyff - 01.03.24

// Roony Bardghji

Barca altid på jagt efter det næste store talent, og klubben har angiveligt fortsat fokus på den 18-årige Roony Bardghji fra FCK, der betragtes som et af de største talenter i Sverige. Barca er dog ikke alene om interessen.

Barca bruger en del tid på at sende talentspejdere ud i verden, for at finde det næste store talent. Og én af de spillere som Barca oftest har været ude og spejde flere gange, skulle efter sigende være Roony Bardghji fra FC København.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har i denne sæson gjort sig flot bemærket i Champions League, hvor han scorede sejrsmålet mod Manchester United på hjemmebane. Svenskeren unge alder og store potentiale har ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, fået Barca til at melde sig ind i kampen om kantspilleren.

Catalanerne er dog ikke de eneste, eftersom United, Tottenham og Bayern München også skulle have snøren ude efter teenageren. Roony har dog ikke spillet meget på det seneste, men det skyldes ifølge Romano, at han endnu ikke har ønsket at diskutere en kontraktforlængelse.

Svenskeren nuværende aftale udløber i slutningen af 2025, og hvis han ikke vælger at forlænge, bliver han med stor sandsynlighed solgt til sommer.

Alt afhænger dog af Barcas økonomiske muligheder på transfermarkedet, der har været stærkt begrænset de sidste par sæsoner. Roonys kvaliteter kan dog betyde, at ledelsen er villige til at strække sig længere end normalt, dog vil det kræve, at han snart får spilletid for at understrege det store potentiale.

bardghjiF

.:FORSIDE:.