fbpx

Romano: Barca fører i kampen om João Cancelo

FCBARCELONA.DK - 21.06.23

// Joao Cancelo

João Cancelo er fortsat en af de spillere, som sættes i forbindelse med et skifte til Barca denne sommer. Nu meddeler den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at catalanerne fører i kampen om højrebacken.

I Barca arbejder man som bekendt på at hente en erstatning for Sergio Busquets, samt en angriber som kan aflaste Lewandowski i den catalanske offensiv. Xavi håber dog også på at kunne forstærke holdet med en naturlig højre back og her har portugisiske João Cancelo i lang tid været nævnt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag kunne den normalt meget troværdige transferjournalist Fabrizio Romano så meddele, at Barca fortsat arbejder på at hente Cancelo og at Barca på nuværende tidspunkt er storfavorit til at hente portugiseren. Der vil dog være tale om en lejeaftale, da Cancelo er på kontrakt i Manchester City indtil 2027 og da man på Camp Nou ikke har råd til at betale en transfersum.

João Cancelo har som bekendt været udlejet fra Manchester City til Bayern München i den sidste halvdel af den netop overståede sæson. Tyskerne fik med i aftalen en købsoption, som man dog har besluttet ikke at udnytte. Pep Guardiola ønsker dog fortsat ikke at bruge Cancelo, hvorfor man skal finde en ny klub til højrebacken.

Xavi har for nyligt udtalt, at man forsøgte at leje Cancelo i vinterens transfervindue, men her løb Bayern altså med den portugisiske landsholdspiller.

.:FORSIDE:.