fbpx

Rivaldo: 'Braithwaite bliver snart glemt'

FCBARCELONA.DK - 20.03.20

// Rivaldo // Martin Braithwaite


Martin Braithwaite er kommet godt fra start i Barcelona, men det tror den tidligere Barca-spiller Rivaldo ikke varer ved. Han tror at danskeren hurtigt vil ryge ud i glemslen, når der købes ind til næste sæson.

Braithwaite har flere gange slået fast, at han er kommet til Barcelona for at opfylde sin kontrakt, der løber til 2024, og at han vil kæmpe hårdt for at få succes. Samtidig ligger det dog fast, at Barca kun købte danskeren fri af Leganés, fordi Dembélé er langtidsskadet og også har Suárez ude.

Derfor tror Rivaldo ikke, at Braithwaite får en væsentlig rolle i de kommende sæsoner. 'Når Suárez kommer sig, og hvis man giver chancen til Coutinho, tror jeg at det fører til, at man glemmer ham. Desuden kommer der bedre spillere til og så får han næppe de samme muligheder for at spille, som han gør nu, eller for at få en vigtig plads i Setiéns planer' kom det brasilianeren i går.

Det er ikke første gang, at Rivaldo er ude efter danskeren. Da Barca købte Braithwaite, udtalte Rivaldo følgende: 'Jeg ser ingen grund til at integrere en angriber, som jeg, med al respekt, tvivler på er den spiller, Barcelona har brug for lige nu' var udmeldingen.

.:FORSIDE:.