fbpx
Annonce

Riqui Puig viste høj klasse i kampen mod Nástic

FCBARCELONA.DK - 22.07.21


Riqui Puig har tydeligvis tænkt sig at kæmpe hårdt for at blive i Barca den kommende sæson. I træningskampen mod Nástic i går spillede han en flot første halvleg, hvor han gav talrige prøver på sine kvaliteter.

Riqui Puig havde mere end svært ved at overbevise Ronald Koeman i sidste sæson og det har naturligt skabt spekulationer om et klubskifte for den 21-årige catalaner, muligvis på en lejeaftale. Puig selv har dog hele tiden holdt fast i, at hans mål er at blive i Barca.

Koeman havde Puig med i startopstillingen i gårsdagens kamp mod Nástic de Tarragona, akkurat som de øvrige førsteholdsspillere i truppen. Her lå Puig på sin favoritposition som offensiv og spilskabende midtbanespiller.

Her greb han chancen flot, for det var Puig der var omdrejningspunktet for Barcas spil. Med hurtige vendinger og præcise pasninger holdt han fart i Barcas spil. Han søgte hele tiden muligheder for at skabe overtal og finde en holdkammerat i dybden.

Riqui Puig fik skabt et par farlige situationer i løbet af halvlegen, men uden at bolden kom i nettet, inden han samme med hele holdet blev skiftet ud i pausen. Det ændrede dog ikke på, at Puig havde spillet en flot kamp og at Koeman fik set, hvad den spinkle midtbanespiller har at byde på.

.:FORSIDE:.