fbpx
Annonce

Riqui Puig kan blive udlejet i sidste øjeblik

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.08.21

© Getty Images

Koeman har siden sin tilbagevenden til Barca været meget klar og tydelig overfor Riqui Puig, at han ikke har den store tiltro til ham. Der venter endnu en sæson uden meget spilletid, men det kan kaste en udlejning af sig i sidste øjeblik.

Det var en skuffet og ikke glad Riqui Puig som måtte se samtlige 90 minutter i sejren over Getafe søndag fra bænken. Han måtte tilmed se de to teenagere, Nico og Gavi, bliver valgt til midtbanen før ham, da der skulle skiftes ud.

Budskabet fra Koeman til Puig i går var dermed meget klart. Der venter ikke meget spilletid til Puig i denne sæson. Barca har store forventninger til Riqui Puig, men de vil ikke have, at han sidder på bænken i endnu en sæson.

Derfor er det meget muligt, at 22-årige Riqui Puig bliver udlejet til en anden klub her med under 48 timer tilbage af transfervinduet denne sommer, så han kan komme et sted hen, hvor han kan spille fast og uvikle sig yderligere.

Det vil ikke blive svært for Riqui Puig at finde en klub at tage til på lån, da der er stor interesse for den catalanske midtbanespiller. Særligt flere klubber fra La Liga er ude efter ham. Der meldes også om interesse fra andre ligaer, hvor blandt andre Ajax før har været nævnt som en mulighed.

.:FORSIDE:.