fbpx
Annonce

Reverter: 'Fatis og Pedris forlængelser på rette vej'

Anders Lang Jensen - 06.10.21

Ved præsentationen af årsregnskabet var Barcas administrerende direktør, Ferran Reverter, i dag til pressemøde for at fremlægge klubbens økonomiske staus. Her forklarede direktøren, at der snart kan bruges penge igen.

De to store supertalenter Ansu Fati og Pedri skal have en kontraktforlængelse i det catalanske, og klubben arbejder med spillernes bagland for at realisere det. Ifølge Ferran Reverter er der økonomisk råderum til at optimere truppen – heriblandt at sikre nogle vigtige forlængelser:

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi kan handle og forlænge med spillere. Forhandlingerne med Pedri og Ansu Fati er på rette vej. Med vores aktiviteter i transfervinduet fik vi et positivt resultat i Fair Play-reglerne på mere end 20 millioner euro, som Barca kan bruge, hvis de ønsker' kom det fra Ferran Reverter ifølge avisen Sport.

'Det hårde arbejde er dog ikke ovre. Vi er ikke i mål endnu, og vi er nødt til at fortsætte med at reducere udgifterne i klubben' fortsatte han.

Barcas afsked med dyre spillere i sommer har altså givet råderum til at forstærke holdet en smule. Det kommer højst sandsynligt allerede til at ske til vinterens transfervindue.

.:FORSIDE:.