fbpx

Madrid kommer til Camp Nou med ryggen mod muren

FCBARCELONA.DK - 19.03.23

// El Clásico // Real Madrid

Kampen i aften mellem Barcelona og Real Madrid kan meget vel komme til at afgøre, om Barca vinder mesterskabet. Derfor hviler der et klart større pres på Real Madrid, for vinder de ikke kampen, ser ligaen nærmest umulig ud for dem.

Vinder Barca i aftenens kamp, vil de komme tolv point foran Real Madrid og med tolv runder tilbage, ligner det næsten et sikkert mesterskab til Xavi og hans spillere. Det scenarie skal Real Madrid forsøge at undgå i aften på Spotify Camp Nou.

Madrid har kun sig selv at takke for, at de er ni point efter Barca inden aftenens møde. De har smidt point mod både Betis og Atlético Madrid på det seneste og det har Barca udnyttet til at trække godt fra i toppen af tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kommer Real Madrid til Barcelona med ryggen på muren og der hviler et massivt pres på deres skuldre. Får de ikke tre point, ser muligheden for et mesterskab mikroskobisk ud, mens Barca vil kunne leve med et nederlag, da de fortsat vil føre med seks point og dermed stadig selv kan afgøre det hele.

Der hviler altid et pres på Barca i en Clásico på hjemmebane, for et fyldt Camp Nou vil kræve en sejr over ærkerivaler. Det tager dog noget af presset, at holdet stadig vil have et pænt forspring i tabellen, hvis det ikke bliver til en sejr.

Derfor kan det meget vel være, at Barca ikke vil kaste alt frem i kampens døende minutter, hvis der står uafgjort kort før slutfløjtet. Et uafgjort resultat vil betyde et uændret forspring på ni point og det vil fastholde Barca i en meget gunstig position.

Kampen i aften spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X..:FORSIDE:.