Raphinha scorede sit første officielle mål

Simon Arun Vrábel - 04.09.22

// Sevilla // Raphinha

For tredje gang i denne sæson startede Raphinha inde og i lørdagens sene kamp ude imod Sevilla kvitterede brasilianeren for Xavis tillid, ved at score sit første mål i en officielt kamp for det catalanske mandskab.

Forud for lørdagens udekamp imod Sevilla sagde Xavi at han forventede en svær og intens kamp, så der var tale om noget af en tillidserklæring til Raphinha da han endnu engang fik en startplads i angrebets venstre side. Brasilianeren takkede for tilliden ved at score kampens første mål til 1-0.

Det var anden gang i streg at Raphinha fik lov til at starte inde til fordel for Ansu Fati, Ferran Torre og Memphis, som alle kan spille i samme position og Barcas nyindkøbte brasilianer spillede en god første halvleg. Højdepunktet kom efter 22 minutters spil da brasilianeren var løbet med sine to angrebskollegaer op i et kontraangreb.

Det var Gavi som flot erobrede bolden på midten af banen hvorefter Dembélé satte i en sprint op ad banen. Franskmanden skar ind imod midten inden han afleverede bolden flot til Lewandowski som helt fænomenalt og køligt loppede bolden over en fremstormende Bono i Sevilla-målet. Bolden blev dog clearet på målstregen, men alt imens fokus var rettet imod Lewandowski i venstre siden af feltet, havde Raphinha taget løbet hele vejen op i feltet og derfor var det ingen sag for brasilianeren at heade bolden ind i det tomme mål til 0-1.

Det er tredje gang ud af fire mulige at Raphinha er startet inde i liagen indtil nu og i kampen imod Sevilla spillede han samtlige 90 minutter. Det bringer brasilianeren op på samlet 237 minutter ud af 360 mulige og det tal kan nemt stige, når Barca endnu engang drager til det sydlige Andalusien i næste uge for at møde Cádiz på udebane.