fbpx
Annonce

Raphinha: 'En aften som jeg altid vil huske'

Markus Johannessen - 11.04.24

// PSG // Raphinha

Raphinha forlod onsdag aften Parc des Princes med prisen som kampens bedste spiller, to mål på kontoen og en sejr over PSG. Efter kampen var det da også en meget tilfreds brasilianer der udtalte sig til medierne.

Efter den fænomenale 2-3 sejr på udebane mod Paris Saint-Germain, fangede Barcas egen medieplatform, Barca One, den dobbelte målscorer til en kommentar.

'Jeg gik efter at score et mål i aften, men lykkedes med at score to. Og så mod et hold, der rangerer blandt de bedste i verden. Det er en speciel aften, som jeg altid vil huske, men det vigtigste for mig er, at hele holdet ydede en exceptionel indsats. Vi har spillet en solid første halvdel af kvartfinalen' udtalte en euforisk Raphinha.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har været ubesejret siden nederlaget til Villarreal den 27. januar og ifølge den 27-årige angriber, var 3-5 nederlaget på hjemmebane et 'wake-up call' for hele truppen. 

'Efter kampen mod Villarreal samledes vi i omklædningsrummet og vidste, at vi skulle hæve vores niveau markant, hvis vi ville konkurrere på det her plan. Jeg tror, at den snak vi havde, skabte en ændring i vores mentalitet og øgede vores selvtillid. Vi må ikke blive selvtilfredse, vi skal blive ved med at presse os selv' lød det fra brasilianeren, som efterfølgende blev spurgt om sejren over PSG var sæsonens bedste kamp for catalanerne. 'Vi har ikke spillet vores bedste kamp endnu' var hans kortfattede svar. 

Slutteligt blev kantspilleren spurgt ind til hans fremtid i klubben. Raphinha har kontrakt indtil 2027 og en markedsværdi på 50 millioner euro. Der har været rygter om, at hans afgang kunne give mening for klubben, men ikke hvis man spørger brasilianeren selv. 

'Jeg har flere år tilbage af min kontrakt og jeg ønsker at opfylde dem alle. Jeg vil gøre alt for at blive i klubben mange år endnu' afsluttede Raphinha.

raphinha50F

.:FORSIDE:.