fbpx
Annonce

Raiola: 'Dortmund vil ikke sælge Håland til sommer'

FCBARCELONA.DK - 13.04.21

// Håland


Erling Håland rygtes kraftigt væk fra Dortmund til sommer og Barca nævnes som en af kandidaterne til få nordmandens underskrift. Nu fortæller hans agent dog, at Dortmund ikke har tænkt sig at sælge.

Agenten Mino Raiola og Erlings Hålands far var for nylig til møde i både Barcelona og Real Madrid for at tale om vilkårene for et muligt skifte. Der er næppe tvivl om, at den norske angriber føler sig klar til en endnu større klub end Dortmund.

Situationen er dog, at hans kontrakt med tyskerne løber til 2024 og det kan gøre et skifte svært allerede til sommer. Det måtte Raiola erkende i går. 'Jeg kan bekræfte, at jeg har været i Dortmund for at tage en snak. Michael Zorc (Dortmunds sportschef, red.) gjorde det klart, at klubben ikke vil sælge Erling denne sommer' kom det fra agenten.

Det får ham dog ikke til at opgive et skifte. 'Jeg respekterer deres holdning, men det betyder ikke automatisk, at jeg er enig. Dortmund gjorde dog sin mening meget klart. Det betyder ikke, at der er krig mellem os. Relationen er stadig god' fortsatte Raiola.

Der er forlydender om, at Håland har en frikøbsklausul i sin kontrakt på 75 mio. euro, men først fra 2022. Derfor kan et køb allerede til sommer blive både svært og dyrt, så måske nordmanden må tage en sæson mere i Dortmund, hvis den tyske klub ikke vil forhandle. Modsat er de tvunget til at sælge til sommer, hvis de vil have mere end de 75 mio. euro.

Sikkert er det dog, at Håland bliver et af transfervinduets mest varme emne - også i Barcelona.

.:FORSIDE:.