fbpx

Quique Setién: 'Bliv hjemme!'

FCBARCELONA.DK - 16.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Barca-spillerne befinder sig i disse dage i deres eget hjem, da alt træning på Ciutat Esportiva er aflyst på grund af coronavirussen. Det gælder også træner Quique Setién, som i dag sendte et klart budskab.

I det meste af verden har den berygtede coronavirus tvunget samfundet på pause og folk til at blive hjemme. Det gælder også i Spanien, hvor næsten 10.000 er blev smittet og indtil videre 335 har mistet livet. Det har fået myndighederne til at køre storstilede kampagner, hvor man beder folk blive hjemme for at forhindre yderligere smitte.

Også på Ciutat Esportiva i Barcelona er dagligdagen sat på pause. Spillerne er sendt hjem på ubestemt tid og det gælder også Barca-træner Quique Setién, som mandag sendte en klar opfordring på de sociale medier hjemme fra sofaen.

'Her sidder jeg i min sofa derhjemme, selvom jeg helst ville tage på arbejde og træne som vi plejer at gøre hver dag. Nu har vi alle fået nogle anbefalinger, som vi alle bør følge. Nogle anbefalinger, som tvinger os til at være ansvarsfulde. Vi skal tænke på den risiko, som er til stede for alle mennesker, for dig selv og for alle omkring dig. Derfor - bliv hjemme!' siger Setién i videoen.

Du kan se Barca-trænerens videobesked herunder.

.:FORSIDE:.