fbpx

PSG-fans kalder Messi en pensionist

FCBARCELONA.DK - 12.03.22

// PSG // Lionel Messi

ps5 art


Paris Saint-Germain blev ekspederet ud af Champions League allerede i 1/8 finalen og de franske fans er skuffede. Det går blandt andre ud over Messi, der må tage imod hård kritik for sin indsats i de to opgør mod Real Madrid.

PSG har svært ved at kapere deres fiasko i Champions League, hvor målet var at gå hele vejen og vinde det prestigefyldte trofæ for første gang i klubbens historie. Med en trio i front bestående af Messi, Neymar og Mbappé er det indlysende, at det franske mandskab var blandt favoritterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med holdets exit er kritikken massiv og det går også ud over Messi. 'Dette er ikke Messi. Det er en pensionist der kom til Paris. Hvis han vil tilbage til Barcelona skal han gøre det og han kan tage Neymar med. Sikke en skuffelse' kom det en fan efter kampen ifølge mediet RMC Sport.

'Messi spillede ved at gå gennem hele kampen. Han brændte et straffespark og viste sig aldrig frem. I 25 kampe har han scoret 7 mål og lagt 10 assist. Det er langt fra dine tal, Messi. Tag væk!' lød det fra en anden.

De holdning i godt i tråd med stemningen hos rigtig mange PSG-fans og det er tydeligt for alle, at det slet ikke går som Messi havde håbet på efter det ufrivillige skifte fra Barca i sommer.

.:FORSIDE:.