fbpx
Annonce

Laporta vil sænke lønudgifter på reservespillere

Anders Lang Jensen - 10.03.21

// Joan Laporta


Efter en periode på flere måneder uden en sportslig og økonomisk retning har Barca fået en ny præsident, der skal tegne klubben de kommende seks år. Og opgaven er klar for præsident Laporta – lønstrukturen skal forandres.

Den økonomiske krise er ikke til at tage fejl af, og selvom de tre præsidentkandidater har snakket om ny storhedstid og titler, skal opgaven i første omgang stå på at løse klubbens økonomiske situation. Lønstrukturen i Barca er uholdbar, og den opgave er klar for den nye præsident.

Ifølge journalisten Xavi Campos fra Catalunya Radio vil Joan Laporta hurtigst muligt ændre lønudgifterne i klubben. Til sommer vil han afskippe dyre spillere, som ikke leverer nok, og derefter vil han snakke direkte med de knap så tunge spillere i førsteholdstruppen om en ændring af lønnen.

Spillere som Philippe Coutinho, Samuel Umtiti og Miralem Pjanic vil angiveligt alle blive forsøgt sendt væk til sommer for at frigøre midler. De knap så tunge spillere vil potentielt få ophævet kontrakten med Barca, for igen at skabe mere balance blandt truppens lønninger.

Der venter en vigtig periode for Joan Laporta i de kommende måneder og til sommerens transfervindue. Her skal klubben lave mærkbare ændringer for at vende den nuværende økonomiske krise.

.:FORSIDE:.