fbpx

Premier League og Serie A en mulighed for Rafinha

FCBARCELONA.DK - 26.03.20

© Getty Images
// Rafinha

Når lejeopholdet i Celta Vigo slutter for Rafinha, skal Barca og han selv finde ud af, hvor karrieren skal fortsætte. Celta ligner en oplagt mulighed, men nu vises der også interesse fra klubber både i England og Italien.

Rafinha Alcántara har med stor sikkerhed spillet sin sidste kamp for Barca, for spansk-brasilianeren indgår ikke i klubbens planer for fremtiden. Derfor skal man finde ud af, hvad der skal ske til sommer.

Midtbanespillerens kontrakt med Barca udløber juni 2021, så en ny lejeaftale virker ikke realistisk, for så ville Barca ikke få penge for ham på grund af kontraktudløb. Med sine 27 år er Rafinha i sin bedste fodboldalder og derfor får han ingen problemer med at finde sig en ny klub.

Celta slulle være interesseret i at beholde Rafinha, men det bliver måske slet ikke spansk fodbold, der får glæde af ham. Der meldes nemlig om stor interesse fra flere klubber i både Premier League og Serie A, men uden at konkrete klubnavne nævnes. Det skriver avisen Sport. Rafinha er udmærket kendt i Italien efter en god halvsæson for Inter i 2018.

For Barca er nyheden om den store interesse god, for det kan næsten kun være med til at øge prisen på spilleren.

.:FORSIDE:.