fbpx

Pokalkampen mod Ibiza spilles på kunstgræs!

FCBARCELONA.DK - 21.01.20

// Copa del Rey // Ibiza

Der venter Barcas spillere noget andre forhold end de er vant til, når de i morgen aften møder Ibiza i pokalturneringens 1/16 finale. Ferieøens hjemmebane er nemlig belagt med kunstgræs og der er kun plads 4.500 tilskuere.

Det bliver noget af en kontrast til Camp Nou som Barca-spillerne kommer til at opleve i morgen på Ibiza. De er vant til at spille på den største stadion i Europa og på et græstæppe der kunne bruges til billard.

Ligesom mange andre små klubber i Spanien, har Ibiza lagt kunstgræs på deres stadion, Estadio Municipal Can Misses. Det er et underlag som Barcas spillere ikke er vant til og det kan næsten ikke undgå at hæmme dem. De spillere fra B-holdet som Quique Setién tager med til opgøret, prøver det dog ofte i løbet af sæsonen i diverse udekampe.

Et underlag af kunstgræs risikerer at medføre skader, når man ikke er fortrolig med underlaget. Det er helt sikkert noget som Setién vender med sine spillere i hans oplæg til opgøret.

Setién har ikke fundet det nødvendigt, at træne på kunstgræs i dagene op til kampen. Træningen foregik i går i de vante omgivelser i Ciutat Esportiva og sådan bliver det også når holdet træner en sidste gang i aften. Græsset på Barcas træningsanlæg er det samme som på Camp Nou.

Der er forlængst udsolgt til kampen på Can Misses, men der er kun plads til 4.500 tilskuere, så også her er det uvante rammer for Barca-spillere.

.:FORSIDE:.