fbpx
Annonce

Plzen-træner; 'Vi må ikke være bange'

Simon Arun Vrábel - 07.09.22

// Champions League // Viktoria Plzen

Det var en tjekkisk cheftræner, Michal Belik, som både havde respekt for sin modstander og selvtilliden i orden, da han mødte pressen forud for aftens Champions League opgør på Spotify Camp Nou.

Det var en professionel og fattet cheftræner for Viktoria Plzen som mødte pressen forud for aftens Champions League opgør i gruppe C, hvor Barca tager imod det tjekkiske storhold, som i øjeblikket ligger på en delt førsteplads i deres hjemlige liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi glæder os meget til at spille på Camp Nou for det er et fantastisk privilegie  at få lov til at spille imod Barca. Vi er i en meget svær gruppe og Barca er i øjeblikket på et rigtigt godt niveau spillemæssigt’ Indledte den 57-årige tjekkiske træner, inden han satte ord på de mulige rotationer som Xavi forventes at lave i truppen.

’Det er ligegyldigt hvem der starter inde i morgen (i dag, red.) for alle spillerne i Barca besidder så høj en kvalitet, men det er vigtigt at vi trods dét bevarer vores selvtillid. Jeg har sagt til spillerne at de ikke må være bange og at der skal arbejdes hårdt. Vores styrke ligger i vores defensiv og vi bliver nødt til at være kreative hvis vi vil vinde’ sagde han videre.

Kampen mod Viktoria Plzen fløjtes i gang kl. 21.00 og den vises på TV3 Max.





.:FORSIDE:.