fbpx
Annonce

Planes bekræftede Barcas interesse i Eric García

FCBARCELONA.DK - 16.09.20

© Getty Images
// Planes // Eric Garcia

I går bekræftede Barcas sportschef Ramon Planes, at klubben overvejer at hente La Masia spilleren Eric Garciá i Manchester City. Sportschefen understregede dog samtidig, er der også er andre kandidater i kikkerten.

19-årige Eric García, der har en fortid i Barcas talentakademi La Masia, har den seneste tid været rygtet hjem til Barca og ved præsentationen af Miralem Pjanic i går, bekræftede sportschef Ramon Planes interessen i City-spilleren.

'Vi er på udkig efter en spiller der kan hjælpe os i den defensive zone. Eric er en god spiller, her fra klubben, men han er kun én af en række som vi kigger på om vi kan købe. Der er tale om et svært spillermarked og ideen er, at sammensætte et ungt hold der skaber håb, med spillere der har givet os så meget og en trup der kan bidrage med meget i fremtiden. Eric opfylder disse krav, ligesom andre gør, hvis navne ikke er kommet frem' sagde han.

Dermed er interessen bekræftet og der er næppe tvivl om, at den er gengældt. Garciás kontrakt udløber om et år og City-træner Pep Guardiola har tidligere bekræftet, at den unge catalaner ikke vil forlænge sin aftale. Dermed trækker det gevaldigt op til et klubskifte.

.:FORSIDE:.