fbpx
Annonce

Pjanic: 'Havde aldrig troet det ville blive så svært'

FCBARCELONA.DK - 17.09.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanic er fortid i Barcelona og han spiller nu for Sharjah FC fra Emiraterne og efter sin debut for sin nye klub, kommenterede han sit mislykkedes ophold i Barca, hvor han aldrig fik den rolle han ønskede sig.

Efter transfervinduets lukning i Europa tog Pjanic konsekvensen af den manglende spilletid i sæsonens første kampe. Han bad om at blive løst fra sin kontrakt og valgte i stedet at tage mod et lukrativt tilbud fra Sharjah FC. Her valgte den 32-årige Pjanic tydeligvis økonomien fremfor sportslige ambitioner.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Man undrede sig, da Pjanic i sommeren 2020 pludselig byttede klub med Arthur Melo. Bosnieren havde ikke været på tale før, men Barca indgik en byttehandel med Juventus.

Den handel blev ingen succes, for efter en skuffende første sæson, blev Pjanic udlejet til Besiktas, hvor han heller ikke for alvor blev en succes. Denne sommer vendte han tilbage til Barcelona og indledte sæsonen med holdet. Her blev Xavi overbevist om, at den erfarne Pjanic kunne hjælpe holdet.

Det blev dog ikke til et eneste minut for Pjanic i holdets første kampe denne sæson og i går erkendte han, at det slet ikke var gået som ventet. Det skete i en kommentar til tv-stationen DAZN.

'Jeg tænkte at det var rigtigt at skifte til en klub som Barca, men jeg vidste ikke at tingene var som de var på det tidspunkt. Tingene blev komplicerede og jeg havde aldrig troet det ville blive så svært' udtalte Pjanic.

Pjanic nåede at spille 30 kampe for Barca, men kun 13 af dem var fra start. Det lykkedes aldrig for ham at score mål i Barca-trøjen i en officiel kamp.

.:FORSIDE:.