fbpx
Annonce

Pjanić-exit vil skabe plads til Gavis forlængelse

Anders Lang Jensen - 07.09.22

© Getty Images

Miralem Pjanić er tæt på at forlade Barca til fordel for et lukrativt skifte til Al-Sharjah SC fra De Forenede Arabiske Emirater. Dermed sparer Barca en stor lønudgift, og det er afgørende nyt for Gavis kontraktforlængelse.

Bosniske Miralem Pjanić har været tiltænkt en rolle i denne sæson som reserve for Sergio Busquets på den defensive midtbane, men Pjanić er nu tæt på at forlade klubben. Han er rejst til Emiraterne for at færdiggøre et skifte til Al-Sharjah SC.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det betyder, at klubben økonomisk vil spare en høj udgift, da Miralem Pjanić er i toppen af truppens lønhierarki. Det åbner op for vigtigt råderum til andre aktiviteter – blandt andet Gavis kontraktforlængelse.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano kommer Miralem Pjanić-skiftet nemlig til at betyde, at Gavis nye kontrakt endegyldigt kan blive registreret. Derfor rykker den endelige offentliggørelse tættere på end nogensinde. Gavi ventes desuden at overtage trøje nummer 6 i forbindelse med den nye kontrakt, der vil løbe frem til 2027.

pjanic8

.:FORSIDE:.