fbpx
Annonce

Piqué ventes at starte inde i finalen på lørdag

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.04.21


Barcas forsvarsstjerne Gerard Piqué har været plaget af skader i denne sæson. Til El Clásico sad han på bænken hele kampen, men til Copa del Rey-finalen på lørdag mod Athletic Bilbao ventes catalaneren at starte inde.

Det er to knæskader, som har skabt problemer for generalen i forsvaret i løbet af sæsonen. Først blev han skadet i efteråret og sad derefter ude i nogle måneder indtil et kort comeback i starten af året, men efter det blev Piqué skadet igen.

Mod Real Madrid i lørdags var Piqué så blevet klarmeldt til kampen, men han var ikke fit nok til at spille, så derfor holdt Ronald Koeman ham på bænken. TIl pokalfinalen på lørdag har Piqué dog haft flere dage til at træne fuldt med i, så her ventes han at starte inde mod baskerne.

Det vil være en klar styrkelse af Barcas forsvar, hvis Piqué kan starte inde mod Bilbao. Med den erfaring og de lederegenskaber Piqué har, vil det ikke kun være en forstærkning i sig selv, at han spiller. Det vil også være med til at gøre Piqués makker i forsvaret bedre. Lenglet, som er den der har spillet med Piqué for det meste de sidste år, har været bedst spillende ved Piqués side. Det samme gør sig også gældende for Umtiti, Araújo og Mingueza.

Se pokalfinalen mellem Barca og
Athletic Bilbao på Ekstra Bladet +

Gratis oprettelse, ingen binding og opsig når du vil

.:FORSIDE:.