fbpx
Annonce

Piqué til dommer: 'Jeg skider på din ludermor'

FCBARCELONA.DK - 11.11.22

// Gerard Piqué

Gerard Piqué fik en kedelig afslutning på en flot karriere, da han fik rødt kort i kampen mod Osasuna, uden at være på banen. Nu er det afsløret hvad det var Piqué sagde til dommeren på vej ned i omklædningsrummet.

Efter den flotte afsled på Camp Nou mod Almería, var Piqué udtaget til sin sidste kamp i karrieren, da Barca i tirsdags mødte Osasuna på El Sadar i Pamplona. Her startede han på bænken og var lige som holdkammeraterne oprørt over flere af dommerens kendelser i de første 45 minutter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da der var fløjtet til pause og spillerne var på vej ned i omklædningsrummet, henvendte Piqué sig til dommer Gil Manzano. Hvad der præcist blev sagt fremgår af dommerrapporten, der nu er blevet afsløret.

'Har du set det hjørne du dømte? Du er den dommer der klart har fucked mest op for os. Det er vildt pinligt. Jeg skider på din ludermor' lød det fra en ophidset Piqué i følge dommerrapporten.

Udtrykket 'Jeg skider på din ludermor' - på spansk 'Me cago en tu puta madre' er et meget brugt groft udtryk, når man vil svine nogle til. Der et langt fra første gang at Piqué og Gil Manzano har en kontrovers.

Efterfølgende har Piqué vedkendt sig den første del af citatet i dommerrapporten, men han forklarer, at det var en anden spiller der råbte 'jeg skider på din ludermor' efter dommeren, der troede det var Piqué. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Under normale omstændigheder ville der følge flere kampes karantæne i kølvandet på sådan en episode, men da Piqué har indstillet karrieren, får den ingen yderligere konsekvenser.



.:FORSIDE:.