fbpx
Annonce

Piqué runder kamp nr. 600 for Barca mod Osasuna

FCBARCELONA.DK - 13.03.22

ps5 art


Det er et af de helt skarpe hjørner som Gerard Piqué runder i aftenens kamp mod Osasuna. Det bliver hans kamp nr. 600 for FC Barcelona og det antal er der kun fire andre spillere i klubbens historie der har nået.

Piqué er en af holdet bærende søjler denne sæson, hvor den 35-årige catalaner tager et stort ansvar på et hold præget af mange unge og nye spillere. Han er indiskutabel i Barcas foretrukne formation og derfor forventes han også at spille i aften mod Osasuna.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vil i givet fald blive hans kamp nr. 600 for førsteholdet, siden han vendte tilbage til klubben i 2008, efter nogle sæsoner i Manchester United. Lige siden har Piqué været en vigtig del af holdet og han har spillet mange kampe hver eneste af sine 14 sæsoner. Sidst sæson var dog en undtagelse, for her blev det kun til 23 kampe på grund af en langvarig skade. I denne sæson er Piqué vendte stærkt tilbage og leverer på højeste niveau.

Piqués 599 kampe indtil nu fordeler sig med 386 i La Liga, 122 i Champions League, 65 i Copa del Rey, 16 i den spanske Supercup, 5 i VM for klubhold, 3 i Europa League og to UEFA Supercup.

Piqué bliver den kun femte spiller i klubbens historie der runder 600 kampe. De andre er Sergio Busquets med 666, Andrés Iniesta med 674, Xavi Hernández med 767 samt Lionel Messi med 778.

Gerard Piqués kontrakt med Barca løber til juni 2024 og vælger han blive i klubben så længe, er det ikke umuligt at han også når at runde de 700 kampe.

// Gerard Piqué
.:FORSIDE:.