fbpx
Annonce

Piqué kommer måske overraskende med til VM

FCBARCELONA.DK - 02.11.22

// Gerard Piqué

Det er flere år siden at Gerard Piqué valgte at sige fra til det spanske landshold, men nu er der forlydender om, at landstræner Luis Enrique har ham i tankerne til VM. Derfor ventes det med spænding om han udtages til slutrunden.

Gerard Piqué har ikke spillet en landskamp siden 2018, hvor han tog beslutningen om at koncentrere sig om Barca i sin karrieres efterår. Tidligere på året åbnede han så døren lidt på klem for landsholdet, men nævnte samtidig, at han med 99% sikkerhed ikke ville repræsentere Spanien mere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor kommer det som en stor overraskelse, at han nu sættes i forbindelse med et landsholdscomeback og en mulig VM deltagelse. Luis Enrique har angiveligt Piqué med på sin bruttoliste med 55 kandidater til den endelige VM trup.

Det vil være en gedigen overraskelse hvis Piqué skal med til Qatar, ikke mindst fordi han nok er på sit laveste niveau i karrieren. Det 35-årige centrale forsvarsspiller spiller ikke meget under Xavi og når han gør det, er det kun fordi skader i forsvaret ikke giver Xavi andre alternativer.

I går på pressemødet efter kampen mod Viktoria Plzen, blev Xavi spurgt til rygterne. 'Jeg ved der er en bruttoliste, men hvem der står på den er fortroligt' var det korte svar fra Piqués træner.

Nu ventes der spændt på om Piqué kommer med i den spanske VM trup, der i sidste ende må lyde på 26 spillere.



.:FORSIDE:.