fbpx

Piqué: 'Jeg tror, at Messi bliver i Europa'

Markus Johannessen - 14.03.23

// Lionel Messi // Gerard Piqué

Messis fremtid er i øjeblikket et nøje omtalt emne i medierne verden over. Nu kommenterer den tidligere Barca-kaptajn, Gerard Piqué, på catalanernes muligheder for at se Messi vende hjem til Camp Nou efter denne sæson.

Spekulationerne om Lionel Messis næste destination peger i mange retninger. Hjem til Barca, over til det amerikanske MLS, guldminen i Saudi-Arabien eller yderligere forlængelse med PSG? Den argentinske troldmand har blot tre måneder tilbage af sin nuværende kontrakt i den franske hovedstad, men dog med en option for endnu et års forlængelse.

Messi har for nyligt udtalt, at han i starten havde svært ved at tilpasse sig Paris Saint-Germain, men nu priser sig lykkelig over at være der. Det er dog ikke ensbetydende med, at han får forlænget sin kontrakt. Messis ankomst til Paris var angiveligt udelukkende på baggrund af klubbens vision om, at han skulle bringe Champions League-trofæet til den franske hovedstad sammen med Neymar og Mbappé. En turnering, som parisianerne endnu engang er slået ud af. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Et potentielt exit fra PSG sætter forhåbninger og rygter igang i samtlige klubber på forskellige kontinenter, men indtil videre lader det kun til at være Messi, der ved, hvad hans fremtidsplaner er. Det afholder dog ikke Messis tidligere kollega, Gerard Piqué, fra at kommentere på situationen. 

'At vinde VM var en målsætning og en drøm på et personligt plan, som Messi havde brug for at få opfyldt. Han havde brug for den titel for at blive betragtet som den bedste i historien og nu er alle overbeviste' udtalte Piqué til den catalanske radiokanal, RAC1. 

'Messi har opnået det hele. Nu går han udelukkende efter at spille et sted, hvor han er lykkelig og føler sig godt tilpas. Jeg tror, at det er mest sandsynligt, at han bliver i Europa' fortsatte Piqué, hvilket godt kunne tydes som en indikation om, at den tidligere spanske landsholdsspiller tror, at Messi vil vende tilbage til Catalonien.

'Kun Messi kender sin fremtid og alt kan ske, men der er ingen tvivl om, at det vil betyde alt for Barcas fans på et sentimentalt niveau, hvis Messi kom hjem' afsluttede Piqué om det tidligere klubkoryfæ fra Rosario. 

.:FORSIDE:.