fbpx
Annonce

Piqué bakker op om signingen af Iñigo Martínez

FCBARCELONA.DK - 17.07.23

// Gerard Piqué // Iñigo Martínez

Barca præsenterede i sidste uge Iñigo Martínez som ny spiller og det er et valg som Gerard Piqué bakker fuldt ud op om. Barca-ikonet roser sin forsvarskollega og han er sikker på, at baskeren styrker holdet.

Gerard Piqué har ikke været meget i medierne, siden han midt på sidste sæson valgte at indstille sin lange og flotte karriere. Nu har han imidlertid taget sig tid til en kommentar om Barcas signing af Iñigo Martínez, som blev hentet på fri transfer fra Athletic Club Bilbao.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi spillede sammen på det spanske landshold og han er en god spiller, der har været med i La Liga i en årrække. Han har spillet i store klubber som Real Sociedad og Athletic Club, så han kommer med en stor erfaring' lød det i går fra Piqué ifølge nyhedsbureauet EFE.

'Med ham bliver den bagerste kæde endnu stærkere, for de har Ronald Araujo, Christensen og Jules Koundé der også kan spille positionen. Holdet viste i sidste sæson, at de defensivt spiller på et meget højt niveau og det håber vi kan fortsætte' kom det videre fra Piqué.

Piqué blev spurgt om Busquets farvel får konsekvenser for resultaterne. 'Det er først når turneringen går i gang at vi får at se, hvor meget vi kommer til at savne ham. Busi har været utrolig vigtig for klubbens nyere historie. Hans position er nok den vigtigste på holdet på grund af den måde der spilles på' svarede han.

Gerard Piqué har tidligere udtrykt ønske om, at blive præsident for Barca en dag og det emne blev også berørt. 'Jeg lukker kke døren for noget, og jeg har flere gange sagt, at det kunne være en drøm på et tidspunkt, men lige nu ser jeg det ikke tæt på. Der er andre ting der optager mig mere' afsluttede han..:FORSIDE:.