fbpx

Philips nævnes som mulig ny ærmesponsor

FCBARCELONA.DK - 08.01.23

// Trøjer

Barca arbejder stadig på at finde en ny sponsor til spillertrøjens ene ærme, efter at aftalen med tyrkiske Beko sluttede sidste sæson. Nu tales der om forhandlinger med det hollandske elektronikfirma Philips.

Det kniber gevaldigt med at få lukket en ny aftale omkring reklamepladsen på spillertøjens venstre ærme. Interessen er god og der har været forhandlet med flere mulige sponsorer, men uden at nå til enighed.

Det tyrkiske hårde hvidevarefirma Beko, betalte 19 mio. euro årligt for ærmesponsoratet og Barca går angiveligt efter en aftale der indbringer 20 mio. euro. Selvom klubbens økonomi er presset, vil man ikke indgå en for billig sponsoraftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har været forlydender om, at der var indgået en aftale med bitcoin-firmaet Whitebit, men det ser ud til, at det faldt til jorden. Begrundelsen skulle angiveligt være, at klubben i sidste ende ikke fandt det optimalt at reklamere for kryptovaluta. Man frygtede det kunne kollidere med det store sponsorat med den catalanske bank Caixa.

Nu er der meldinger om, at der forhandles med Philps om pladsen på ærmet. Det fortæller avisen Mundo Deportivo. Det hollandske elektronikfirma vil meget gerne levere elektronikken til den omfattende ombygning af Camp Nou, det såkaldte projekt Espai Barca. Her bliver der tale om en kæmpe ordre, ikke mindst når det gælder tv-skærme og lyd.

Der forhandles om en fireårig sponsoraftale, men umiddelbart er Philips ikke klar til at betale de 20 mio. euro årligt som Barca kræver. Derfor venter der svære forhandlinger og spørgsmålet er om Barca er klar til at sænke sine krav, både for at få en god aftale om elektronikken til Camp Nou og for at få en pose velkomne penge i kassen.

Indtil der kommer en definitiv løsning, spiller Barca videre uden sponsor på venstre ærme..:FORSIDE:.