fbpx
Annonce

Philippe Coutinhos comeback lader vente på sig

FCBARCELONA.DK - 31.08.21

@ Getty Images
// Philippe Coutinho

Mange havde regnet med, at Philippe Coutinho ville have fået sit længe ventede comeback for Barca i søndagens opgør mod Getafe. Brasilianeren opvarmede da også i anden halvleg, men blev ikke sendt på banen.

Sommerens meldinger fra den catalanske presse har gået på, at Ronald Koeman vil give Coutinho en chance til og give brasilianeren en fremtrædende rolle i denne sæson. Derfor havde de fleste da også regnet med, at Coutinho, som er blevet klar efter sin skade, ville få sit længe ventede comeback i den blå-røde trøje søndag mod Getafe.

Ronald Koeman havde placeret Coutinho på bænken fra kampens start og selvom at brasilianeren varmede op på sidelinjen i anden halvleg, så blev det ikke til spilletid. Koeman valgte i stedet at sende Dest, Gavi, Nico Gonzales og Mingueza på banen.

Dermed må man altså vente nogle uger endnu på Coutinhos comeback. Nu venter der i første omgang en landskampspause, hvorefter den næste kamp er i Champions League på hjemmebane mod Bayern München den 14. september.

.:FORSIDE:.