fbpx
Annonce

Pep Guardiola: 'Barcelona er min hjerteklub'

FCBARCELONA.DK - 10.04.22

// Pep Guardiola

Pep Guardiola har stået på sidelinjen hos Manchester City siden 2016, men den tidligere Barca-spiller og træner lægger ikke skjul, hvilken klub hans hjerte tilhører. Det slog han fast på et pressemøde i dag.

Efter fire succesfulde, men også krævende sæsoner som Barca-træner, tog Pep Guardiola et sabbatår, hvorefter trænergerningen blev videreført i først Bayern München og i 2016 hos Manchester City. Her trives Guardiola tydeligvis, men det betyder ikke, at han har glemt hvor han kommer fra.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er nødt til at indrømme det. Barcelona er en del af mit liv, fra jeg blev bolddreng til jeg blev voksen. Barcelona er min hjerteklub. Jeg beklager, men sådan er det' udtalte han til den engelske presse.

'Barcelona er speciel for mig. Det er mit hjem og de gav mig muligheden for at bliver spiller og træner. Jeg voksede op der. Hele min uddannelse indenfor sport er kommet fra Barcelona. Jeg kan aldrig takke dem nok, for hvad de har gjort for mig' fortsatte han.

'Jeg havde fire utrolige år som træner og det glemmer jeg aldrig. Det gav mig en utrolig erfaring. Jeg vil ikke ændre et eneste sekund jeg oplevede der. Det er nogle utrolige minder' kom det fra catalaneren.

'Rivaliseringen med José Mourinho var god og jeg lærte meget om mig selv. Jeg voksede som træner og han skubbede mig til et nyt niveau som træner' sagde han videre.

'Jeg ønsker altid det bedste for Barcelona. Det er en anderledes klub' afsluttede Guardiola.

.:FORSIDE:.