fbpx
Annonce

Pellegrini: 'Vi møder ikke et Barca-hold i krise'

Peter Vyff - 21.01.24

// Real Betis

Barca står foran en hård modstander i aften, når holdet besøger Real Betis i Andalusien. Barca kæmper med spillet i øjeblikket, men hjemmeholdet undervurderer bestemt ikke gæsterne, hvilket Manuel Pellegrini i går understregede.

Barca har hårdt brug for en sejr i aften, hvis topholdene Real Madrid og Girona stadig skal være indenfor rækkevidde. Barca er derfor under pres for, at hente tre point med tilbage til Catalonien, men det bliver ikke nemt mod Real Betis, der endnu ikke har tabt på hjemmebane i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andaluserne møder umiddelbart Barca på et godt tidspunkt, da holdet catalanerne sig i en spillemæssig krise, især efter nederlaget til Real Madrid i Super Cup-finalen. Hjemmeholdets træner, Manuel Pellegrini, har dog fortsat stor respekt for Barca, som han ikke mener er i krise.

Chileneren deltog i går i et interview med avisen Mundo Deportivo, hvor han blank afviste Barcas krisesnak: 'For hold som Barca, skal der ikke meget til, før der tales om krise. De har præsteret godt i alle turneringer, bortfra fra Supercuppen, og de har fortsat mulighed for at løfte tre trofæer. Vi møder ikke et Barca-hold i krise, og det vil være en fejl at tænke sådan' sagde Pellegrini.

Cheftræneren kom dernæst ind på Barcas situation i La Liga, og kom med formanende ord til aftenens modstanderhold: 'De er stadig nogle point efter topholdene, men der er stadig 54 point at spille om. De vil gøre alt for at kæmpe sig tilbage, og de er altid med i toppen, ligesom Real Madrid og Atlético Madrid' forklarede Betis-træneren.

Pellegrini kom afslutningsvis ind på sit eget holds tilstand, da de må undvære en række spillere til aftenens opgør: 'Vi har en del spillere, som ikke kommer i aktion for os i aften. Vi har spillere afsted til Africa Cup of Nations, samtidig med at vi er uden Bravo, Guido, Carvalho, Guardado og Marc Bartra - der er otte eller ni fraværende, så det bliver svært' afsluttede chileneren.



.:FORSIDE:.