fbpx
Annonce

Pedri: 'Jeg skal nok være klar til det hele med Barca'

FCBARCELONA.DK - 06.07.21

// Pedri


Pedri lader lige nu op til tirsdagens semifinale ved EM og kort efter slutrunden, går turen videre til OL i Japan, noget som Barca er ikke er begejstret for. Pedri forstår klubbens bekymring, men forsikrer om, at han kan passe på sig selv.

Det er i et interview med radiostationen Onda Cero at Pedri forklarer situationen omkring hans OL-deltagelse, der følger lige i hælene på EM. Han frygter ikke at blive overbelastet.

'Jeg blev ringet op og spurgt om jeg var klar til at tage til OL. Vi talte om hvordan det skulle foregå, hvis jeg nåde til finalen ved EM. For mig vil det aldrig blive en problem at spille fodbold. Jeg har allerede holdt fri ni dage og kunne slappe lidt af inden EM. Hvis du slapper godt af mellem kampene, skal det nok gå godt. Du skal også spise rigtigt. Det er vigtigt' sagde han.

Barca forsøgte forgæves at stoppe Pedris deltagelse på grund af det hårde program med både EM og OL og det har Pedri fuld forståelse for.

'Jeg kan godt forstå, at Barca kontaktede RFEF (fodboldforbundet, red.), for jeg har spillet rigtig mange kampe. Det er en svær position for klubben, men jeg kan kun sige til Barca, at jeg nok skal være klar til at spille det hele' fortsatte han.

Pedri forsikrede om, at Koeman ikke har forsøgt at holde ham fra OL-deltagelsen. 'Jeg har kun talt med Koeman da han ønskede mig tillykke da vi kom i kvartfinalen og senere i semifinalen. Det sætter jeg stor pris på' afsluttede Pedri.

.:FORSIDE:.