fbpx

Pedri: 'Havde aldrig forestillet mig at nå hertil'

Anders Lang Jensen - 23.06.23

// Pedri

Trods en alder på bare 20 år er Pedri en stor profil for både Barca og det spanske landshold. Men midtbanestjernen havde ikke forestillet sig at nå så langt nu, men Pedri drømmer stadig om at vinde de helt store trofæer.

I et interview med mediet El Dia har Pedri givet sit perspektiv på de største drømme i karrieren, holdets kvaliteter og bedriften at vinde La Liga i den forgangne sæson.

At være en profil for Barca og Spanien:
’Jeg havde aldrig forestillet mig at være, der hvor jeg står nu. Men jeg ved også, at jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt, fordi jeg vil vinde flere titler og rykke mig endnu mere’.

Artiklen fortsætter under annoncen


De største drømme i karrieren:
’At vinde Champions League med Barca og VM med Spanien. Det er de trofæer, alle spillere gerne vil vinde. Jeg har ikke vundet dem endnu, men det er noget, der ligger i baghovedet hos mig. Jeg vil kæmpe for at kunne stå i en position til at vinde dem en dag’.

La Liga-titlen:
’Stabilitet er nøglen til La Liga, og det adskiller de bedste fra de næstbedste. Det er utroligt svært at vinde mesterskabet, for man skal arbejde hver eneste dag for at score og vinde’.

Perspektivet på næste sæson:
’Vi er et ungt hold, der gerne vil forbedre sig endnu mere. Vi har en god gruppe med mange kvaliteter, og næste sæson skal vi kæmpe med om at vinde samtlige titler’, slutter Pedri.

pedri14

.:FORSIDE:.