fbpx

Pedri har taget syv kilo på i ren muskelmasse

Anders Lang Jensen - 16.07.23

// Pedri

Pedri var i den forgangne sæson en del plaget af muskulære skader, så i den overståede sommerferie har han ikke ligget på den lade side i håbet om at forbedre fysikken. Samlet set har Pedri øget sin muskelmasse med syv kilo.

Da Pedri ankom til Barca i 2020, vejede midtbaneprofilen 60 kilo og var spinkel af bygning. Undervejs i tiden som Barca-spiller har Pedri dog gennemgået en fysisk udvikling, og nu har 20-årige Pedri nået en vægt på 67 kilo efter en øget muskelmasse på syv kilo. Det melder avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den øgede indsats i styrkecenteret har været for at undgå de mange muskulære skader, som Pedri har været ramt de seneste par sæsoner. Nu er håbet, at Pedri med sin markant stærkere fysik kan modstå de muskulære problemer og undgå tilbagefald undervejs i sæsonen.

Ifølge Sport har Pedri brugt fem uger af sin sommerferie på Tenerife, hvor han har fulgt et specifikt træningsprogram og rykket sin fysiske tilstand til nye højder. Samtidig meldes det, at Pedri har haft et øget fokus på sin diæt i samarbejde med sin bror, der er uddannet kok.

Det tegner altså til, at det bliver en Pedri i sin bedste form nogensinde, Barca-fansene får at se, når sæsonen skydes i gang mod Getafe den 13. august.

pedri7

.:FORSIDE:.