fbpx
Annonce

Pedri har misset hele 37 kampe de sidste to sæsoner

Anders Lang Jensen - 26.03.23

© Getty Images
// Pedri

Pedri har siddet ude med en lårskade siden februar, og midtbaneprofilen meldes fortsat ude i flere uger endnu. Pedri har samlet set misset 37 kampe i de sidste to sæsoner til skader, og det skaber dyb bekymring i Barca.

Pedri brød igennem lydmuren som seniorspiller i 2020/21-sæsonen, hvor han spillede imponerende 52 kampe i sæsonen og yderligere 20 landskampe for U21-landsholdet og til både EM og OL med A-landsholdet. De efterfølgende sæsoner har dog fysisk været markant anderledes.

Artiklen fortsætter under annoncen


I 2021/22-sæsonen og den igangværende 22/23-sæson har Pedri samlet set misset 37 kampe grundet muskelskader, og det skaber panderynker. Den vigtige midtbanespiller er blevet ramt af mange muskulære problemer, og dermed har holdet måtte undvære Pedri adskillige gange.

Ifølge avisen AS er Xavi og ledelsen bekymrede over Pedris mange muskulære skader, og klubben har intensiveret opmærksomheden omkring det arbejde, lægestaben laver omkring Pedri. Målet er at sikre, at han får den rette behandling og laver det rigtige træningsarbejde fremover for at undgå skader.

pedri16

.:FORSIDE:.