fbpx
Annonce

Pedri: 'Har hele tiden sagt vi ikke har opgivet La Liga'

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.03.21

// Huesca // Pedri


Mandag var Pedri med til at spille Barca endnu tættere på et mesterskab i denne sæson, da han var med i 4-1 sejren over Huesca, der nu bringer catalanerne kun fire point efter Atlético Madrid. Efter kampen udtalte han sig til medierne.

Først kommenterede Pedri kampen mod Huesca. 'Vi spillede en god kamp og det var vigtigt for os. Sejren har stor betydning. Vi fik tre point mere, som er meget vigtige, da vi nu kun er fire point efter Atlético' sagde han til at starte med.

For blot en måned eller to siden var der nok ikke mange Barca-fans, som troede på et mesterskab i denne sæson, men Pedri har hele tiden haft troen på det. 'Jeg har hele tiden sagt, at vi ikke har opgivet La Liga. Vi har et godt hold, der kan kæmpe med om titlen' kom det fra ham.

Herefter blev Pedri spurgt ind til hvem han mener er bedst af de tre mesterskabskandidater i Atlético, Barca og Real Madrid. 'Jeg ønsker bare at fokusere på os selv, så vi kan blive bedre' sagde han.

Messi kom op på imponerende 767 kampe for Barca mod Huesca, så argentineren fik også en kommentar med på vejen. 'Jeg nyder at spille med Messi. Jeg nyder det hver dag til træning. Jeg prøver altid at finde ham på banen, fordi for mig er han den bedste' lød det fra ham.

Det tynde straffespark, som Huesca fik blev Pedri også spurgt ind til. 'Jeg tror, at Ter Stegen ramte ham, men han kunne ikke gøre for det. VAR og dommeren må beslutte hvad der skal ske. Hvis det er et straffespark, så er det et straffe' afsluttede han.

.:FORSIDE:.