fbpx
Annonce

Pedri gør kæmpe indsats for at undgå nye skader

Anders Lang Jensen - 05.01.24

// Pedri

Efter en lang skadespause vendte Pedri tilbage for en måneds tid siden, men den 19. december blev midtbaneprofilen muskelskadet igen til en træning. Siden har Pedri arbejdet intenst på en række områder.

Pedri håber snart at vende tilbage, men der kan fortsat nogle uger før det er realistisk, at han kommer tilbage i kamp i Barca-trøjen. Pedri har været hårdt ramt af muskelskader i de sidste par sæsoner, og den tendens arbejder han hårdt på at få ændret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca og Pedri i samspil ændret på en række parametre til hans hverdag. Rent kostmæssigt har Pedri ændret diet, så han slet ikke får glutenholdige fødevarer i sin nye diet. Derudover er Pedri begyndt at dyrke træningsmetoden pilates.

Desuden har Barca og Pedri udvidet et samarbejde med den eksterne fysioterapeut Raúl Martínez, som nu i højere grad arbejder tæt sammen med Pedri. Raúl Martínez har tidligere behandlet en række store Barca-profiler som Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets og David Villa.

Barca og Pedri har altså efter skaden i midten december intenst udarbejdet en plan, der skal hjælpe midtbaneprofilen til at undgå så mange muskelskader. De gør alt for at finde nøglen, der kan vende tendensen for Pedris fysik, fordi han er så vigtig en brik på Xavis mandskab, når han er kampklar og ikke mindst i topform.

pedri2

.:FORSIDE:.