fbpx
Annonce

Pedri, Ansu Fati, Memphis trænede med tirsdag

FCBARCELONA.DK - 29.12.21

// Træning

Tirsdag genoptog Barca-truppen trænede efter juleferien og på trods af adskillige fravær var der dog også flere gode nyheder. Pedri, Ansu Fati, Memphis Depay trænede nemlig med.

Xavi måtte ved tirsdagens træning undvære flere spillere på grund af coronavirus. Lenglet, Alves, Alba og Balde er alle blevet testet positive i løbet af de seneste dage, mens også Dembélé blev hjemme på grund af sygdom, mens han ventede svar på sin PCR-test. Derudover havde Piqué, Dest, Araujo, Coutinho og Neto fået tilladelse til at springe træningen over.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der var dog også flere særdeles gode nyheder ved tirsdagens træning. Først og fremmest kunne Pedri deltage i hele træningen på normal vis og han ser dermed ud til at blive klarmeldt inden længe. Derudover deltog både Ansu Fati og Memphis Depay i en del af tirsdagens træning. De er dermed i den afsluttende fase af genoptræningen, men har dog lidt længere vej til deres endelige klarmelding.

En anden god nyhed var, at den nyindkøbte Ferran Torres trænede for sig selv og senere sammen med Ansu Fati og Memphis. Det understreger, at spanieren også er ved at være i den afsluttende fase af sin genoptræning. Den spanske landsholdsprofil har været ude siden midten af oktober, hvor han pådrog sig et brud i foden.

Efter træningen bekræftede Barca, at Yusuf Demir ikke deltog ved træningen med tilladelse fra klubben, og at det skyldes, at han er ved at få afklaret sin fremtid.

.:FORSIDE:.