fbpx
Annonce

Pablo Torre: 'Real Madrid tilbød mig flere penge'

Simon Arun Vrábel - 03.06.22

// Pablo Torre

I I marts måned offentliggjorde Barca købet af stortalentet Pablo Torre og han fortæller i et ærligt interview hvordan Real Madrid tilbød ham en bedre lønpakke, men også om at han vægtede det sportslige og blaugrana højere end penge.

Til sommer får Barca fornøjelsen af den kun 19-årige Pablo Torre, som anses som ét af de største talenter i Spanien på sin årgang. Torre er en offensiv midtbanespiller som er født og opvokset i Santander og har spillet i klubben hele sin barndom. I et interview som Mundo Deportivo bringer løfter han sløret for, hvordan processen med at få ham til klubben forløb samt hvordan Barca og det sportslige vægtede højere end den bedre løn som ærkerivalerne fra Real Madrid tilbød ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hele forløbet gik faktisk ret hurtigt. Mine repræsentanter var i kontakt med Mateu Alemany fordi jeg var samlet med landsholdet og havde fokus på dét. Efterfølgende satte de et videokald op med Xavi som forklarede mig om hele det sportslige projekt' udtalter han.

Torre var meget nervøs under hele samtalen men følte at Xavi talte til ham som hvis det havde været en dialog imellem en far og hans søn. Efter samtalen var det derfor nemt for Torre at afvise det andet tilbud som han havde på bordet fra Real Madrid, hvor økonomien angiveligt var langt bedre.

'Jeg snakkede også med Real Madrid men min drøm har hele tiden været at opnå succes og vinde titler med Barca. Det er rigtig at de (Real Madrid, red.) tilbød flere penge, men for mig var det vigtigste at spille på Camp Nou og det sportslige projekt. Og netop det sportslige har jeg været overbevist om siden første gang Xavi ringede til mig' siger han videre.

Pablo Torre har i denne sæson spillet 33 kampe for Racing Santander med imponerende 10 mål og 10 assist til følge. Planen er, at Torre starter med at spille med B-holdet men at han tager del i førsteholdets pre-season således at Xavi han se ham endnu bedre an med henblik på fremtiden.

.:FORSIDE:.