fbpx
Annonce

Pablo Torre: 'Jeg er glad for min startplads'

Simon Arun Vrábel - 24.05.23

// Pablo Torre

Holdets nok bedste spiller tirsdag aften i nederlaget til Real Valladolid var unge Pablo Torre, som efter en lang sæson på bænken endelig fik debut i den spanske liga. Den unge midtbanespiller var da også overvejende glad efter kampen.

En af de få spillere, som var mest tilfreds efter holdets skuffende nederlag til Real Valladolid, var unge Pablo Torre, som samtidig med at få debut i ligaen også leverede en godkendt indsats.

Pablo Torre har haft en svær sæson, hvor det meste af tiden er blevet brugt på bænken. Torre har ikke haft megen mulighed for at hjælpe B-holdet fordi Xavi har insisteret på, at den unge midtbanespiller har skullet træne med førsteholdet, men da konkurrencen på midtbanen har været stor, har det resulteret i en masse tid på bænken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor var det også et stort lyspunkt for den 20-årige midtbanespiller endelig at få debut i ligasammenhæng. Torre har tidligere fået minutter på førsteholdet i Copa del Rey-kampene mod Ceuta og Intercity samt i den sidste Champions League-kamp på udebane mod Viktoria Plzen, og derfor var Torre meget naturligt glad for sin ligadebut på trods af holdets skuffende resultat.

'Jeg er utrolig glad for min plads i startopstillingen, for det har ikke været nogen nem sæson. Til gengæld har jeg lært enormt meget, og det sætter jeg stor pris på. Inden kampen sagde Xavi til mig, at jeg skulle turde spille mit eget spil, og han gav mig endda den plads på den venstre midtbane, som jeg foretrækker. Balde og jeg forstår hinanden rigtig godt både på og udenfor banen, og selvom vi ikke har spillet meget sammen, så synes jeg, at vi fandt hinanden godt på banen' indledte Torre.

Herefter blev Torre bedt om at sætte ord på holdets indsats, og her var det en bund ærlig midtbanespiller som meget kort gav sin mening til kende. 'De spillede godt og løb meget, og måske tog vi tingene alt for afslappet'.

Denne sæson har i alt budt på 320 minutter fordelt på hele 12 kampe. Torre har scoret et mål og lavet to oplæg.

.:FORSIDE:.