Pablo Torre: 'Intercity spillede helt fantastisk'

Simon Arun Vrábel - 05.01.23

// Pablo Torre

Pablo Torre spillede en flot kamp imod Intercity, som Barca ellers havde store problemer med at vinde over og det unge stortalent var da også imponeret over gårsdagens modstander, som til dagligt spiller i den tredjebedste række.

I onsdagens pokalkamp imod Intercity fik Pablo Torre endelig spilletid på førsteholdet og det unge stortalent var ét af de få lyspunkter i den snævre catalanske 3-4 sejr. Efter kampen lagde Torre da heller ikke skjul på, at han var imponeret over hvor godt Intercity formåede at spille.

Det var forventeligt at Pablo Torre ville få spilletid i onsdagens pokalkamp imod Intercity, for det unge talent nyder stor tillid fra Xavi, på trods af den begrænsede spilletid. Torre bragte da også sig selv i fokus efter kun fire minutter, da han lagde et hjørnespark helt perfekt ind i panden på Ronald Araújo, som scorede til 0-1. Efter kampen var det da også det første som Torre kommenterede, da han udtalte sig til pressen.

’Jeg vil gerne give æren for målet til vores trænerteam. Det er dejligt at se, at det arbejde som vi laver med dem og deres ideer på tavlen, giver resultater på banen’ indledte Torre som dermed også afslørede at målet fra Araújo var en indstuderet detalje.

Afslutningsvis gav Pablo Torre også Intercity et par flotte ord med på vejen, da de fik presset Barca helt ud i forlænget spilletid, inden Ansu Fati scorede til 3-4, som blev kampens endelige resultat.

’Intercity spillede rigtig godt og de ydede en solid indsats. Når man spiller imod Barca tager det meget af ens energi og jeg synes at de spillede helt fantastisk’, afsluttede Pablo Torre.

19-årige Pablo Torre har nu optrådt tre gange i Champions League, en enkelt gang i ligaen og en enkelt gang i Copa del Rey under Xavi. Derudover har han spillet en enkelt kamp for Rafa Márquez på andetholdet og i alt har han akkumuleret 258 minutter. Med onsdagens indsats er det ikke utænkeligt, at der venter flere minutter i det tætpakkede program som følger i resten af januar.